Pensiunea Alpin

Pensiunea Alpin este locul ideal in care sa iti petreci un weekend impreuna cu prietenii sau familia.

Transluncani

Drumul unde destinatia finala este natura

Daca doriti sa va bucurati de putin aer curat, o excursie in zona satului Tomesti este o idee buna. Drumul porneste din satul Luncanii de Jos si pe o distanta de 5km pana la o altitudine de 700m.

Păstrăv
delicios de sănătos

E vremea rea sau nu aveți timp sa ne vizitați ? Suntem la dispoziția dumneavoastră și va aducem acasă un pastrav cu gust unic. Secretul este apa de izvor limpede și alcalină, foarte oxigenată, buna pentru consum și tratament . Livram la domiciliu: Făget, Lugoj , Timisoara , Arad .

Restaurant

Vă invităm să vă bucuraţi de deliciile culinare specifice, cum ar fi salata din icre de păstrăv, păstrăv prăjit tradițional sau păstrăv afumat, alături de alte bunătăți locale.

Evenimente
pentru suflet

În inima munților, la poalele Ruscăi și Padesului, se desfășoară an de an un evenimente cu totul speciale:
- în luna mai avem Festivalul Păstrăvului
- în luna august Festivalul de Muzică Gospel
- în luna octombrie Gospel de toamnă

pensiunealpin pensiunealpin_front
O pensiune de suflet pentru întreaga familie

Bine ati venit la Pensiune Alpin

Pensiunea Alpin, oferă 40 de locuri de cazare, terasă în aer liber, bar, bucătărie și restaurant.

Iniţial Pensiunea Alpin a fost una dintre cele mai vechi din păstrăvării județul Timiș. Înființată pe vremea Imperiului Austro-Ungar, păstrăvăria a alimentat de-a lungul timpului întreaga zonă cu pește pentru consum dar și cu puiet, pentru alte păstrăvării din regiune.

În perioada regimului comunist și după Revoluție a aparținut Direcției Silvice, devenind un important punct de reproducere a păstrăvului pentru păstrăvăriile din Banat. Clădirile au avut, de-a lungul timpului, diverse destinații. La început au fost cazarmă militară, apoi casă de oaspeți pentru Direcția Silvică.

În prezent la Pensiunea Alpin Luncanii de Jos vă puteţi caza sau puteţi savura diverse bunătăţi preparate din peste proaspăt sau afumat.

Serviciile noastre

Zona montană este o zonă în care practicile culturale și economice au fost păstrate și conservate de-a lungul timpului. Servicii culturale ale ecosistemelor sporesc bunăstarea umană, aducând beneficii nemateriale (îmbogăţirea spirituală, educaţia şi dezvoltarea, reflecţia, inspiraţia, apartenenţa, patrimoniu cultural, recreerea, experienţa estetică)

Pescuit
Şemineu
Baie proprie
Sala de mese
Parcare privata
Sala de evenimente
Drumetii
Terasa
Cel mai bun pentru confortul dumneavoastră

Camere & Apartamente

Camera dubla

300 lei /pe noapte

Camera single

250 lei/pe noapte

Apartament

400 lei/pe noapte

Cuvinte de suflet din partea clientilor

Recenzii

Am găsit la pensiunea Alpin un loc unde te poți retrage de zgomotul orașului, gustând cel mai bun păstrăv și relaxându-te la un șemineu imens. Cazarea este potrivită și pentru familii cu copii. Aerul din zonă și drumul Transluncani te face să revii în orice anotimp! Recomand!

imagine familie
Marius M.

Restaurantul nostru

Restaurantul nostru vă aşteaptă cu o specialitate de casă care nu poate fi ratată, păstrăvul gătit și servit cu mămăliguță și mujdei. De asemenea, meniul cuprinde și alte bunătăți, cum ar fi o ciorbă de pește originală, salată de icre și deserturi delicioase, printre care se numără clătitele cu brânză dulce, stafide și frișcă sau minunații papanași pufoși cu smântână și dulceață.

Mereu pusi pe fapte mari

Evenimentele noastre

Festivalul Păstrăvului

18-19 Mai 2024

Gospel Music Festival

12-15 August 2023

Gospel de toamnă

14-15 Octombrie 2023